Hemma!

Eller ja kom hem för lite över en timma sen! Det var väldigt mysigt och hon gillade koftan som hon fick i present! Jag älskar verkligen min sambos familj. de är trevliga, mysiga och galna på sitt sätt som gör de så charmiga!

Jag spelade lite piano för dem trotts att jag har sådan scenskräck och de gillade mitt spelande väldigt mycket. Sedan var det god mat och god fika så man proppade i sig massor!

               

Söt bakelse ju? Den var god med kan jag ju säga. Sedan så kollade vi runt lite på caféet och det var väldigt mysigt och trevlig presonal som passade upp på oss. De hade en liten affär med urgulliga saker och jag fastnade säskillt för en fin nalle som var så mjuk. Jag sa till min sambo att jag ville ha den och gissa vad? Han går och köper den till mig. Han är för underbar och jag älskar han massor. Han lagar mat just nu också. Vilken karl man har va? Jag är så lyckligt lottad kan jag ju säga.

                

Så himla söt ju? Jag funderar på att döpa han till Conrad om ingen annan har ett bättre förslag?

Imorgon ska jag i alla fall ta bort stygnen, ska bli skönt att h det gjort men de kommer nog att göra mycket ont. Så imorgon åker man till öland klockan 08.10.

Det var allt just nu :)

// J0ssaN

Grattis!

Grattis till min sambos mamma som fyller 60 år idag!
Idag ska vi åka till västervik och fira hennes födelsedag! Det ska väl bli roligt? Fast jag vet inte om jag orkar egentligen med tanke på hur ont jag fortfarande har. Hoppas att panodilen hjälper länge idag och får nog ta med mig två också i fall att. Jag har räknat ut att sedan operationen har jag tagit 62 Panodiler!!! Det är 12 dagar sedan operationen och då har jag ju tagit andra tabletter med. Så sammanlagt har jag väl tagit ca 75 tabletter sedan jag opererade mig..

Men nu har jag inte mer tid att sitta här! Hoppa hon gillar presenten som vi köpt =)

// J0ssaN

Lördag!

Idag ska vi åka till min mamma och hälsa på en snabbis. Jag har ju inte träffat henne på ett tag så jag saknar henner massor! Jag har ju som sagt världens bästa mamma :) Hon ska bjuda på mat oh det är ju alltid trevligt. Hon är så duktig på att laga mat och tyvärr var inte det en sak som jag ärvde =(

Min sambo är ute och lagar någons bil nu. Han är ju som sagt galen i bilar.. Jag försöker lära mig för att kunna hänga med i samtalen ibland men gör fortfarande oftats inte det. Men det kommer nog ska ni se.

Vi har tre bliar just nu. Marcus skönhet BMW M3 är såklart avställd nu men jag tänkte ändå visa en bild på den då den är så grymmt snygg. Man känner sig stolt när man åker i den och motorn morrar och folk vänder sig =)

           

Fin ju? Angel Eyes har den med för den delen vilket är ju passande för bmw. Jag har faktiskt också kört den men jag är så rädd att jag ska krocka då jag itne är en sådan erfaren förare ännu =/

// J0ssaN

Bakslag!

I natt kunde jag knappt sova. Låg vaken mellan 01.30 - 05.30 och hade så ont...
Idag har jag varit i starka smärtor och har inte gjort så mycket mer än att ligga i soffan och gnälla.
Åkte in till stan en snabbis för att hitta en present åt min sambos mamma som fyller åt nu i helgen. Det blev en fin grå kofta i lite gammal stil Ur gullig! Jag ångrade mig lite att jag följde med för jag hade ju så ont och grät i bilen för att jag inte stod ut..

Så ska lägga mig igen i soffan nu och tycka lite mer synd om mig själv. Jag fattar inte varför jag har såhär ont när alla andra som gjort samma operation kan återgå till ett normalt liv inom en vecka?? Har de ingen känsel eller? Även om jag "knarkar" smärtstillande så känner jag smärtan. Hemskt!

Nej men lägga mig nu så får vi se om jag lever ikväll!

// J0ssaN


Bloggtorsk!

Jag har varit dålig på å skriva det vet ja men jag vet bara inte vad jag ska skriva om riktigt =/
Mitt liv är ganska händelselöst just nu..
Jag vaknar tidigt och äter frukost
Kollar på tv och tar smärtstillande
Spelar cs
Tittar på tv igen
Spelar cs
Umgås med min sambo
Thats it =(
Finns inte så mycket att göra när man inte får anstränga sig. Jag skulle vilja åka till gymmet och träna men icke de heller för de får ja inte föra på minst två månader!
Jaha vi får väl se om mitt liv blir något mer spännande än så här på ett tag..

// J0ssaN

Torsdag!

Godmorgon!
Idag har jag varit vaken sedan 06.00 vilket är en framgång då jag inte kunnat sova mer än till 4 på sista tiden. Visst jag vaknade som vanligt vid 4, gick på toa och tog smärtstillande.. men jag kunde somna om efter det.

Eftersom det är så tidigt och ingen annan var vaken och det inte gick något bra på tv så passade jag på att titta på Sex and the city the movie. Jag har aldrig följt serien riktigt, bara sett enstaka någon gång. Men jag lyckades hänga med bra ändå tyckte jag. Den var väll okej alltså en helt typiskt tjejfilm. 

           


Nu ska jag spela lite cs och kanske slänga in mat i micron då jag åt frukost för flera timmar sedan börjar jag bli lite hungrig igen. Saknar min sambo som är så duktig och jobbar och sliter. Men när han slutat så är han ledig tills på måndag vilket är bra. <3

Haha jag har världens lataste katt. den har sovit hela natten och hela dagen hittills =)

// J0ssaN

Ut i stora världen igen!

Idag ska bli första dagen jag går utanför dörren sedan operationen. Jag har sminkat mig så jag känner mig lite mer anständig än innan men fortfarande sliten då jag fortfarande har mycket ont ( det kommer i vågor )

Ska in och handla på maxi och sedan äta på sibylla!

                     

Som sagt är fortfarande sliten så.. Bilden är det inget fixat med, ser så hemsk ut haha XD

// J0ssaN

Sämsta raggaren!

13:31Kardokh

hej beb

13:34Josefin

eh nej det är inte mitt namn

13:34Kardokh

asså

va heter du då

; )

13:34Josefin

Ja svårt att lista ut de -.-

13:35Kardokh

heheh ja men skoja litte ba sötis

josefin so fin

13:35Josefin

wow så bra raggnings repliker du har.. =S

13:36Kardokh

hehhe nej jag vet jag är sämst här på datorn annars är jag grym där ute baby

13:36Josefin

Jag vill inte vara elak men jag har pojkvän så, förlovad och sambo

13:36Kardokh

heheheh okej trevligt

de stoppar inte mig

; )

jag har set dig där ute hur du tittar o ger blick så de är chillll baby

; )

<3<3

13:37Josefin

haha är du dum eller?

Det stoppar mig så lägg ner!

13:38Kardokh

hehhe ja lugnt driva litte

hehe

nej jag är inte dum sötish

13:38Josefin

uppenbarligen är du det

13:39Kardokh

men näää

hur kan du

hehee

va gör du söte?

få jag adda dig på msn ?

; )

du blev inte sur hoppas jag

för jag skämtar mkt

; )'

13:40Josefin

Jag bryr mig inte

13:42Kardokh

hehe bra söt

; )

få adda dig på msn

13:43Josefin

Nej

13:43Kardokh

okej

asså jag vill bara va kompis

för jag visste du hade kille o så

men ville bara ha litte kontakt

de var allt

; )

13:52Josefin

Okej men det var helt fel sätt att göra det på? Jag har de vänner jag behöver

13:53Kardokh

hehe okej sorry

; )

hoppas de är lugnt då

Detta skrev på facebook mellan mig och en kille som alltid tittar på mig när jag är på krogen. Han e asjobbig =/ Jag vet att jag verkar taskig men skulle han ha fattat annars? Nej just de!


Tårar och glädje!

Tittar på folk som jag brukade umgås med lite när jag bodde i malmö på facebook. Tänker liksom, ska jag våga skicka vännerförfrågan? kommer de ihåg mig?

Jag minns min tid i malmö med båda glädje och sorg. Glädje var att jag träffade många snälla människor som var trevliga och som jag alltid kommer att minnas.
Sorgen är att jag hade en pojkvän som var ett kontrollfreak. Jag fick inte göra något alls. Jag fick inte umgås med någon efter skolan. Han kallade mig ständigt hora och sa att jag inte var så smart. Han sa att han skämdes när jag pratade och hans kompisar hörde för att jag var så trög. Ibland tog han till våld men det var aldrig liksom såå allvarligt så att det blev märken för livet tur nog. Jag vet inte vad det var för fel på Kim eller vad jag hade gjort som gjorde att han betedde sig som han gjorde. Jag undrar vad hans kompisar tänkte när han sa att jag skulle hålla käften och att jag var en sådan idiot hela tiden. Han lämnade inga fysiska men.. men psykiskt tog det lång tid innan mitt självförtroende byggdes upp.

jag skulle kunna berätta många elaka saker han gjorde mot mig men det ska jag inte. jag vill bara ta upp en sak som jag inte kunnat släppa..

jag var ute med hans yngre syster och hade kul och umgicks med hennes vänner. Allt var bra! Sedan kommer jag hem till mitt ex Kim och ska sova. Jag frågar om han kan flytta in sig och det gör han så att jag får plats. Men han tar allt täcke. jag frågar om jag inte kan få lite och han svarar inte så jag antar att han somnat. Jag försöker försiktigt ta lite för att inte väcka han och då händer de snabbt. Jag får en smäll av han i bröstet med armbågen och han viskskriker att jag ska lägga av. Jag blir chockad och säger att jag bara ville ha lite täcke. Han säger ännu en gång att jag är dum i huvudet. Jag blir ledsen och då skriker han igen och säger åt mig att gå ut ur "hans" hus. jag får gå ut mitt i natten och sätta mig på en bänk och vänta tills han kommer och säger att jag får komma in igen..

han försökte kontakta mig långt senare och be om ursäkt för allt han gjort. Jag sa att om han har kommit för att rensa sitt samvete så kan han glömma det. Jag förlät han aldrig och kommer aldrig göra det heller!

// J0ssaN


Godmorgon!

Eller ja morgon och morgon jag har ju varit vaken sedan klockan 4 i morse (natt)
Igår tog ja bort översta tejpbandaget och guuud vad hårt det satt, rena tortyren.

Glömt att berätta att min pappa var på besök i helgen. Vi hade det mysigt, åt skräpmat och såg på film. Mycket trevligt! Min pappa bor långt ifrån mig så vi ses inte så ofta vilket är synd.

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla klart på diagnos okänd som går på tv4 fakta. Jag har så ont om jag sitter upp för länge. Det trycker på på såret när jag står och sitter.

Så skriver mer senare!

// J0ssaN

              
P.S blir lite cs sen också så klart! :D

Idag spelade jag cs!

Kan ni tänka er att jag spelade cs idag igen. Gick okej ändå med tanke på att jag sitter och har ont hela tiden. Sitter typ och stönar i micken för att jag har ont låter säkert helt knäppt men jag har roligt i alla fall. Inget går upp mot att panga lite hs. Man kommer ju att tänka på annat och är helt inne i spelet istället.

I natt var det ännu en mardrömm. Jag vaknade klockan 02.30 och hade jävla ont. Väkte min sambo som fick hjälpa mig på toa, ge mig piller och fluffa kudden. Sedan fick han döda en fluga med för den var irriterande. Så jag kunde inte somna om igen och låg vaken och gnällde på smärta tills min sambo åkte till jobbet 06.00 Stackars min sambo så mycket som han har fått stå ut med.

Jag varnar er, jag hade inte gjort detta om jag visste hur ont det skulle göra. Aldrig har jag haft det så jobbigt som jag hade denna veckan efter operationen..

Ja just de, idag fyller mina tuttar 1 vecka. Grattis till dem! =)

// J0ssaN

Det är bra magen!

Äntligen fungerar min mage som den ska igen! Den har varit i uppror sedan operationen. Vet ni att jag tycker det är tråkigt att gå på toaletten? Så när jag sitter där och uträttar mina "behov" så brukar jag alltid läsa. Såklart har vi ett antal s.k dassböcker liggandes vid toan. De börjar bli ganska uttjatade nu efter flera månader av samma läsande så på sista tiden tar jag men mig mina skvaller tidningar för att ha något att göra. Antar att det finns fler som jag som tycker om att läsa ;)

                     

Denna är den senaste vi köpte in. den har faktiskt en del roande skämt :) Vissa vitsar behöver man ha sjuk humor till bara men det kan ja lova att jag har!

// J0ssaN

Syndigt gott!

Snart ska jag äta en stor fet och smaskig Big Tasty från McDonalds!
Syndigt gott och egentligen borde jag inte men kan inte motstå!

    


Bilar o sånt!

Ja som ni kanske misstänker är min pojkvän väldigt intresserad av bilar och han försöker lära mig allt han kan. Det går lite trögt men jag lär mig lite smått hela tiden. Tänkte visa en bild på min allra första börn. Den gjordes med vår gamla BMW aka min pojkväns förra lekbil. Haha ser ja glad ut på bilden eller? nej jag är livrädd kan ja ju säga. Kolla mitt fina långa hår också. saknar det som bara den.

                   

Såå fiint ansiktsuttryck alltså! =D

// J0ssaN

Ja jag lever haha!

                          
Ja nu har de ju snart gått en vecka sedan operationen och jag har fått reda på hur det känns att hamna i helvetet. Visst de var väldigt duktiga och jag kände mig väl ompysslad efter men det var lite skräck ändå i det hela!

Jag hade sådana smärtor och problem med biverkningar av medicinerna att jag hade panik. Även efter 3 dagar då det skulle ha varit mycket bättre. min sambo ringde till kliniken och bad om råd. De sa då att det var första gången de varit med om någon med sådan stor smärta efter en operation. Jag fick mer smärtstillande utskrivet. De berättade även att jag var den första som reagerat så starkt på smärta redan under operationen när jag var sövd. jag fick ju ligga kvar på kliniken 3 timmar mer än planerat. Det var lite skrämmande och jag antog att det skulle uppkomma massa komplikationer efter nu men jag blir faktiskt smått bättre för varje dag. Slutade med de starka medicinerna då biverkningarna var för många och det var ju jobbigt det med. men jag överlever ska ni se!


                     

Ni kommer väl ihåg detta linnet som jag hade köpt. jag försökte prova det igår men då var det för litet vid tuttarna. Jag hoppas verkligen att det fortfarande är lite svullet så jag kan ha detta linnet sen för jag tycker att det är så snyggt! =(

Jag vill också tacka min sambo än en gång för sin fina insats. Han har funnits där för mig nästan 24 timmar om dygnet sedan operationen. Senast inatt klockan 03.00 när jag vaknade och hade ont så fick han ställa upp trots att han skulle till jobbet 06.00. Tack min underbara sambo. Jag älskar dig!

Måste lägga mig igen nu! Har så ont!

// J0ssaN

Operationsdagen!

04.00 Ringer alarmet på mobieln

06.05 Åker vi mot kliniken

07.20 Är vi framme vid kliniken

07.30 Får jag 4 panodil

07.45 Doktorn kommer och ritar på mig

08.00 Jag träffar min sambo en sista gång och pussar han

08.15 Jag får dropp och sedan söver de mig och jag gråter för jag är så nervös under hela tiden

10.00 Vaknar jag och har ont och får smärtstillande

15.30 åker vi hem igen trots att vi egentligen skulle ha åkt 12.30 men de sa att min kropp reagerade så starkt på smärtan att jag var tvungen att stanna extra

Sedan dess har jag legat i sängen och knarkat smärtstillande och gråtit och haft jobbigt med andningen och gråtit mer och förbannat mig själv över varför jag gjorde detta.

Tänk er noga för innan ni göra detta! Det kan göra mycket ont lång tid efter!

// J0ssaN

Jag varnar er!

Hejsan!
Nu sitter jag här efter mycket om och men.
Jag kan ju säga att hade jag vetat om att det skulle göra såhär ont hade jag aldrig gjort de. Har legat i sängen hur länge som helst utan att kunna göra någonting. Tack till min sambo som varit en ängel under denna perioden. Tack bella, jennifer och slangen för att ni tog hand om mig en kväll.

Mår riktigt illa av tabletterna jag får. Ska nog gå och lägga mig igen snart. Och snälla tjejer, tänk er för innan ni lägger er på operationsbordet. Det kommer göra fruktansvärt ont efter. Helt hemskt har det varit!

// J0ssaN

Barnvakt

Jaha här sitter man & dricker en kall öl och är barnvakt åt Jossan.. Kul de ;)

Duscha!

Ska snart hoppa in i dushen och tvätta mig med något jag fick med mig av doktorn. :/
Går upp klockan 04.00 imorgon. Håll tummarna för mig!

Hahah

Måste bara skriva det med att jag känner mig som en schitzofren (eller hur det stavas) galning som har två personligheter just nu. Ena stunden är jag väldigt glad och ser fram emot de och tror att det kommer gå bra. Andra stunden tror jag att det kommer gå åt skogen och att jag kommer bli missnöjd och att det kommer läka dåligt.

Sluta tänka negativt nu det kommer säkert gå bra!!

// J0ssaN

DET ÄR JU IMORGON WTF!???

Sitter och dricker annanas och mango smoothie. Det är inte jätte gott men det går an och är nyttigt. 100% frukt är ju skitbra!

Åker till kliniken om 13 timmar. Alltså om 11 timmar går jag upp och duschar och gör mig i ordning. Kan ni fatta att det är dags imorgon? det kan inte jag. Det känns som om det är flera veckor kvar och att det är lugnt men nej det är imorgon. IMORGON!!! Hallå liksom det är bara några timmar kvar tills jag åker dit. Fy fan vad mina nerver är i botten just nu.

Så imorgon har jag bröst vid detta laget. imorgon vid denna tiden är jag redan hemma igen och har ont. Imorgon kommer jag aldrig mer få se mina bröst som de ser ut nu. Imorgon gäller de, antingen bär de eller så brister de.

// J0ssaN

Imorgon gäller de!

Imorgon vid denna tiden är jag färdigopererad. Jag kan inte fatta hur snabbt tiden har gått..

Filmen igår vi såg va såklart en varulvsfilm. Jag tyckte att det lär liet konstigt med min sambo sa ju att det var en vampyrfilm. Sedan när jag sa till han att det var ju inte det så sa han att det är ju nästan samma sak. Båda bits! haha Han är för gullig ibland.

Idag ska jag leka med min syster. Ska hämta henne när hon slutar vid 14.40 Sedan ska jag försöka hinna färga håret för en gång skull. färgen köpte jag ju för läänge sen. Om jag inte färgar det idag kommer det ju ta lång tid innan jag kan göra det. Man får ju inte duscha på ett tag sedan kommer jag nog ha ganska ont med.

Jaha Bella sitter du och läser min blogg och har roligt? haha din lilla skitunge :P Ringer dig sen idag!

// J0ssaN

Beslutsångest!

Jag vet inte hur jag ska göra. 1 dagr kvar och sedan är det dags. Sedan kommer mina bröst aldrig bli sig lika igen. Är det detta jag vill? Jag har inte rökt alls idag, jag är trött och hungrig så det är nog därför jag är så negativ just nu. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att jag kommer bli nöjd. Men en cigg skulle inte vara fel. Första gången på tre år som jag inte rökt på en hel dag. Om det känns bra? Kan jag inte påstå!

// J0ssaN

Smoothie!

Sitter och dricken en smoothie nu. Hallon och blåbär smakar den =) Ska på bio ikväll. Wolfman heter den och det verkar vara en vampyrfilm.. haha väldigt romantiskt ju.. =)

// J0ssaN

Gymmet!

Nu ska jag iväg och träna på gymmet igen. det var ju ett tag sedan nu. Jag ska träna själv vilket jag verkligen HATAR! men ibland måste man göra saker man inte tycker om!

                  


KisseKatten!

tänkte visa min bäbis kissen som jag har skrivit om ibland. Hon är min älskling och hon håller mig sällskap när min sambo inte är hemma och jobbar kväll!

                   

                             Här ligger hon och sover på soffan i vardagsrummet.


                    
      
                         Här sitter hon och håller om sin baktass i min sambos knä :)
 


Söndag!



Söndagar är alltid lika tråkiga tycker jag. vet inte varför för att de senaste 6 månaderna har jag ju varit arbetslös och då har de ju inte spelat någon roll vilken dag det är? Idag ska jag hälsa på min mamma och sedan fira alla hjärtans dag. Mamma är lite krasslig så jag tycker lite synd om henne =( Jag har världens bästa mamma ska ni veta. Hon ställer alltid upp och finns där när man behöver henne. Jag kan ringa vilken tid på dygnet vart jag än är och be henne komma och hämta mig. Skulle jag ringa ifrån Dalarna och be henne komma så skulle hon göra det. Visst är det en riktigt bra mamma? Jag äslkar henne väldigt mycket!

Idag är det ju alla hjärta dag som sagt och såklart ska det vara en dag då jag och min sambo pysslar om varandra. vi funderar på att kanske äta ute och kanske gå på bio? Vet inte vad det blir eller om vi gör båda sakerna. Jag vet att det kommer att bli en riktigt mysig dag med massa kärlek <3 Det är så det ska vara!
 
// J0ssaN


Trååååk!

Sitter och gör absolut ingeting.. Jag vet inte vad jag ska hitta på.. Jag spelar kasst på cs idag med så det är inte roligt längre..

denna bilden är på martin fast jag har gjort om han liite haha!
                        

Så här der jag ut när jag har tråkigt en lördagsnatt

                       

Bilderna är tagna med min cam. Den på martin (en kompis) är tagen för ett tag sedan. Den nedre är tagen nyss. Har på mig mina rosa hörlurar och lyssnar på deppmusik för jag blir deppig när jag har tråkigt!

// J0ssaN

Ibland alltså..

jag är så trött på staden jag lever i. Bara massa idioter. jag undrar hur folk fungerar ibland. hur fan kan de göra som de gör har de inga hjärnceller eller? Jag har längtat till den dagen då jag kommer bort härifrån. Men så pratade jag med en som bor i en annan stad. Han var trött på sin stad och berättade varför. jag tänkte, fan det låter precis som när jag klagar på min stad. Men om hans är likadan finns det då någon stad där det finns mer vettigt folk? Jag börjar tro att det inte finns det. Vart i Svergie finns det en stad som man kan bo i utan att behöva vara försiktig eller träffa massor med idioter? Ingen? Vart är världen påväg som min mormor brukar säga..

// J0ssaN

Kvällens kläder, vad som fanns i garderoben haha!

Jaha jag har på mig en pöströja, jeans och lila linne på mig :D Och svarta strumpor om nu det är viktigt också. Jaja jag vet att det inte är mode men va fan jag är fattig så jag tar på mig vad garderoben har att erbjuda och ikväll var det detta :P

                    

                    

Dåliga cambilder men förlåt mig jag orkade inte ta med en vanlig och lägga in haha!
Har ni tänkt på min ögonfärg? Jag har grå och inte rosa som på headern ;)

// J0ssaN

Blondin och drifting!

Hej Hallå!
Jag väntar med blonderingen till imorgon. jag hinner ju inte XD
Min syster är här och hälsar på :P Vi ska ut och drifta eller rättare sagt åka med när min sambo ska drifta. Jag kan inte riktigt drifta än för jag är för rädd men har lagt lite gummi några gånger ;)

Blondering förstör ju hårrötterna som bara den. ska man göra som jag och blondera håret mycket och ofta så bör man göra hårinpackningar för att inte bli flintskallig. Jag har ju som sagt tjockt hår så mig syns det inte på att jag tappar hår. För tappar hår det gör jag i mängder. Ni ska se mitt knä efter att jag suttit och borstat håret haha shiiet asså!

Jag spelade lite cs förrut idag och då var de ett par kaxiga fittungar som trodde de va så häftiga genom att skriva nedvärderande kommentarer till mig. Stör mig på att de kan sitta och kaxa så mycket på internet men jag lovar hade de träffat mig i verkligheten hade de inet kaxat så mycket.

Tänkte kopiera och visa min presentation på www.spelarenan.se =)

Nej jag är ingen p12 ditt jävla as. Kalla mig för p12 du om det känns bättre när ja äger dig. men vet du vad? vad är värst? Att en p12a tar dig på cs eller en 19årig tjej? ditt val -.-

Är man tjej på arenan så har man 100000 vänner, ta inte illa upp om jag inte kommer ihåg just dig!

Det är inte lätt att spela cs som tjej! Man är ständigt utsatt för kåta nördar som skriver lite olämpliga saker. Om du ska kaxa mot mig så ge mig din adress istället så ska vi se vem som får sista ordet!

Haha ibland är jag för go ;)

// J0ssaN


Färga håret!

Har tänkt färga håret igen! Har ju redan haft i 7 förpackningar av blonderingsmedel.. Ska ha i 2 till idag. Har ju så tjockt hår fårstår nu. usch vad jag hatar de! =( Sedan blir det väl ut och sladda i snön som lagt sig på marken idag :P

// J0ssaN

Godmorgon!

Gick nyss upp ur sängen. Hahah jag är en riktig sjusovare. Som jag skrev igår visste jag inte vad jag skulle göra. Så jag tog med mig lite alkohol och åkte till festen i alla fall. Drack ½ grogg alltså inte ens en så det är ingen fara. Rökte gjorde jag igår. Idag ska jag inte röka alls. Jag ska inte umgås med folk som räker för då går det inte! Igår tränade jag ju inte.. Även om jag inte tränade och fuskade lite med att ta en hamburgare på corner i västervik så har jag gått ner i vikt lite igen. haha jag fattar inte.. när jag tänker på vad jag äter och tränar och kämpar så antingen händer det inget eller så går jag upp i vikt. När jag bara sitter i en bil en hel dag och äter gott gott så går jag ner? Hmm.. Konstigt? I alla fall var det inte så roligt på festen igår, mycket dels för att jag var nykter och inte fick röka tror jag, jag menar det är ju det fest handlar om. Visst alla var trevliga och vi dansade lite men det var så tråkigt att se att de va onyktra och satt och rökte i köket. Senare så hämtade min pojkvän upp mig och min syster. Det blev lite tjaffs med mig och min pojkvän men de är lugnt nu =) Min syster körde vi hem till lollo klockan tolv och så åkte vi hem. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet bara att jag är hungrig och måste träna. Ikväll blir det nog att ta det lugnt. Kanske hälsar på mamma lite? Vi får se!

3 Dagar kvar!

// J0ssaN

Fan förlåt för dålig uppdatering idag igen!

Kom nyss hem från Linköping. Vi åkte fram och tillbaka bara och var bort i ÅTTA timmar. Fy fan vad jag är stel i ryggen kan jag ju säga. Jag hatar att sitta stilla så länge. Visst det var med trevligt sällskap ( Elin, Jennifer, Marcus och Slangen) men det blev ändå ganska drygt i slutet.

Skulle ha lekt med jennifer ikväll och kollat på film men hon vart trött efter den långa bilfärden. Jag förstår henne men nu har jag ju inget att göra ikväll =( alla mina andra vänner ska festa och jag kan ju inte festa eftersom man inet får dricka alkohol så här nära operationen. men jag är van vid att festa på helger så jag fattar inte vad allt annat folk gör som inte festar. Visst man kan ta det lugnt och kolla på film men jag har ju ingen att kolla på film med eftersom alla andra är och festar? X(

så nu ska jag komma på vad jag ska göra.. hmm...

// J0ssaN

Bloggkrig?

kan inte undgå att märka de kända bloggarnas krig mot varandra. De snackar skit och verkligen gör presonliga påhopp mot varandra. Visst det rör mig inte när de håller på och jag har struntat i det tills nu. Jag vet att ni säkert har sett Katrins inlägg från The Voice.. Hon säger att folk med D-kupa bara kan sluta som porrskådis? ursäkta mig? vad är detta för uttal? jo visst hon säger att Kissie bara kan sluta som porrstjärna med sina tuttar men Kissies har bara D. det finns många i Svergie som har D naturligt. Tänk först och prata sen är bara ett råd alltså. Bara för att man är född utan bröst och vill känna sig mer kvinlig så kan man bara sluta som porrstjärna och anses mindre begåvad? Ja visst jag är så jävla trög och blond och blåst och det är därför jag opererar in mina tuttar för jag kan bara bli porrskådis. Haha shiiet asså.

Nej gud vet vad över dessa avundsjuka personer. Hon är säkert sur över att hon inte är number one. Jag ser fram emot mina tuttar och jag gör det inte för någon annans skull än mig själv. Jag vill kunna se mig i speglen och säga, fan vilka snygga tuttar jag har. Jag ska inte gå runt och flasha tuttarna för alla jag möter. Mina bröst är privata för mig och min sambo. 

                         

Cha cha Bloggen haha!

Förlåt för dålig uppdatering idag, skyll på jennifer :)
Vi tränade idag och hon körde verkligen slut på mig. Jag har ont i benen nu med tack vare henne haha!
Imorgon ska vi till Linköping och köpa bildelar =/ Jennifer ska kanske med =D
5 dagar kvar 5 dagar kvar!

Aj Aj Aj

Jag har världens värk i min kropp. Jag har en sådan ENORM träningvärk så jag tror jag ska gå av på mitten snart. Va fan kan man göra för att bli av med denna värk? Jag stretchar efter VARJE träning men hjälper det? nej nej.. Jag ångrar att jag började träna rygg för jag får så ont efter alltid. Usch säger ja bara.. orkar egentligen inte träna men jag tränade inte igår OCH gottade mig! Fasiken

                   

Träning klockan 12.30 - 14.00

Godmorgon!

Min syster har sovit över hos mig och min sambo kör henne till skolan just nu. Min syster har snarkat HÖGT hela natten så varken jag eller min sambo kunnat sova. Så jäkla jobbigt. Jag är as trött nu och funderar på att gå och lägga mig igen och försöka sova. Min syster var väldigt pigg och hoppade runt som ingenting innan dem åkte. Jag fattar inte hur man kan vara morgonpigg. Jag är snarare ett monster på morgonen med håret åt alla håll. Vi kollade på film igår. Vi såg Flame tror jag den heter, skulle vara något parodi på fame och alla andra filmer med kreativitet i som dans och musik och konst.

Idag är det fem dagar kvar. Jag är så nervös och förväntansfull. Igår rökte jag 2 cigg så det är ett bakslag.. Grejen är den att det är mycket jobbigt när det är någon hos mig som har cigg. Jag kan inte bara titta på när någon röker. Visst jag måste lära mig det men nu i början är det jobbigt.

Har en enorm träningsvärk i rygg och nacke. Jag tränade inte igår utan tog en vilodag. Jag ska ju träna idag igen så. Igår syndade jag massor, åt MCDonalds och Cheesebolls eller hur det stavas. Snacka om att min mage putade ut när jag gick och la mig. Såg snarare ut som om jag hade ätit en fotboll eller var gravid. Men jag vet att jag inte är gravid!!

Näe nu ska jag nog gå och lägga mig igen. Annars kommer jag inte orka med dagen.

// J0ssaN

Sluta någon gång!

         




Jippie

Jag vann aktionen på tradera. 99 kronor plus frakt. Min syster är här och hälsar på :) Köpte hårfärg så jag ska färga håret blont igen! Tredje gången gillt va? =)
// J0ssaN

Har du gått och dött Simon?

Brukar snacka med en i skype som heter Simon men han svarar inte och har inte gjort det på år och dar. Vart fan har du tagit vägen Simon? Jag fattar inte, har du gått och dött eller? Du kan ju svara i alla fall när man skriver till dig jäkla skitunge!

Tradera

Bjöd på denna saken på tradera. Den är inte begagnad om ni tror det! Tyckte att den var fin och tror att den kommer att passa bra till mina nya bröst. Lila är en fin färg med =) 
                        

Tjejen på bilden var inte så fin i ansiktet =/ men hon hade fin kropp!

// J0ssaN

Hick Hick Hick

Jag har haft hicka nu i säker 15 minuter. den vill inte försvinna arrggghhh. Jag har försökt dricka och hålla andan men det hjälper inte =(

                                    

Counter-Strike!

Spelar CS atm :D Det har gått sådär men kul är det i alla fall. jag älskar att panga hs på d2! För er är väl detta rena kinesiskan men jag håller på att öva mig på bursten som tex famas. Går skit bra. Mycket lättare att göra hs än med colt och ak. Jippie :D

                      


Blah Blah Blah!

Jag älskar Ke$has nya album, det är verkligen såå jag! Idag skulle jag och Jennifer ha tränat men det blev inte så. Kanske senare men vi får se =) Jag ska i alla fall träna idag. jag har ju tränat varje dag sedan fredags. 5 dagar i rad nu, kan ju inte bara lägga va då? Igår rökte jag en halv cigg.. I förrgår rökte jag kanske en.. Men jag är ju duktig för det! You know det är svårt! Jag vill till Västervik idag och hälsa på "svärmor" men det ville inte min sambo. =( det är synd. Jag är trött på att bara träna och sedan inet göra något mer på hela dagen.. Jag vill göra någooot!!
Ska kolla lite på kläder på internet nu. Min sambo har inte gått upp ur sängen ännu. Han e trött haha! =) <3

// J0ssaN

En fråga bara!

Någon som har samma stryl med blogg.se som jag? Att det kommer upp NOT FOUND och Sidan kan inet visas hela tiden. jag blir förbannad på detta. =(

Tjohoo! Im back again!

Hej och hallå!
Nu har jag då tränat och kollat på biggest looser. Eller jag tränade på gymmet åkte hem och kollade på tv. Jag ville träna igen när jag kom hem men då sa min kropp nej. Jag kunde helt enkelt inte pga värk i ben och rygg. 
                

Kommer ni ihåg att jag satt och lockade håret lite innan jag gick till gymmet. Jag tog en bild med och tänkte lägga ut den! Det står Thats Hot! om ni inte ser det ;) på baksidan står det Your Not! Haha tycker den e för go. Det är Paris Hilton ide med det trycket och ja jag vet att det var ett tag sedan nu men ändå! =)

                 

Nu ska jag äte lite välförtjänt godis. Jag har ju tränat som fan och har inte ätit en enda godisbit i år!! Kan ni fatta det? Nej inte jag heller. Men nu ska jag i alla fall gotta mig lite. Det har jag förtjänat!

// J0ssaN



So long!

Nu ska jag dra till gymmet och köra ett pass. Roligt att se att man börjar få lite läsare :) Känns så tragiskt att skriva med sig själv liksom haha. Funderar på att göra ett videoinlägg men känns så patetiskt att titta in i en kamera och prata. Vet inte hur ni känner men i min hemstad göra man narr genom att säga "Cha Cha bloggen" åt precis allt man gör. Jag gör inte det men mina vänner gör det. men vi får se, de får väl la ha sig ett gott skratt åt mig sen då!

// J0ssaN

ska man våga köpa kläder?!?

Sitter och kollar på kläder på internet. Hm har ju fina kläder men jag vågar inte köpa något nu innan min bröstförstoring då jag inte har en aning om hur stora de kommer bli förrän efter. Visst har jag ju sett bilder på folk som har satt in 325cc men det är ju så olika från person till person hur det blir efter. Så ni vet så behövde jag inte olika sorlekar i varje eftersom mina bröst var jämna :D det tycker jag är bra. Doktorn sa att jag hade goda chanser att få ett fint resultat efter. Tänk att jag ska få en fyllig C-kupa. jag med mina små tuttisar ska få en normal byst. Ibland har man ju ångest och tänker att det kommer säkert inte gå bra och det kommer bli infektion men egentligen varför hålla på att tänka så? Det är bättre att tänka positivt och se fram emot ett bättre självförstroende!

// J0ssaN

Glömde en sak!

Haha måste bara skriva Jennifers klockrena kommentar på gymmet:
Vad är det som går och går men aldrig kommer fram?
Jossan på ett löpband!
Haha jag tyckte den va så jäkla bra!

7 dagar kvar 7 dagar kvar 7 dagar kvar! 1 VECKA KVAR ?!?? GAAAAHHHHH!!

Morgon!

Gick nyss upp ur sängen! Skönt att ligga och dra sig lite. Idag ska jag träna hade jag tänkt. Jag ska köra crosstrainer och verkligen kämpa för att förbränna varje kalori jag har i kroppen ska försvinna. Min sambo är henna från sitt jobb idag då han är sjuk! Jag ska äta frukost nu hade jag tänkt så jag har mer ork på gymmet. Annars brukar jag ju inte äta frukost. Det var ett tag sedan jag spelade counter-strike nu. Säker sedan i lördags. Vet inte varför det inte blivit något cs men det får de bli ändring på! Måste även hitta en praktikplats. Arbetsförmedlingen vill att vi ska praktisera om vi inte kan få jobb. Jaja det låter ju skitbra men hur fan ska jag själv hitta en praktikplats? Det löser sig väl antar jag.
nej frukost nu va det ja!

// J0ssaN

Snaaark!

Dags att gå och lägga sig. Jag är ganska trött kan jag ju säga =/
Sov ganska dåligt då min sambo åkte till jobbet klockan 06.00 och jag kunde inte somna om eftersom jag hade sett en skräckfilm i helgen och kunde då inte somna ensam. Låg vaken aslänge och tittade på tv. Somnade igen klockan 08.00 och vaknade igen 09.00.. Så jag har inte sovit mycket alls. Min sambo är ju sjuk nu så tror inte att han ska till jobbet imorgon. Vet inte om jag tycker det är sååå tråkigt att han inte gör det för nu får jag ha han kvar i sängen tills jag går upp vilket jag tycker är mysigt. Jag har fobi för att sova själv och det är väldigt jobbigt. Min syster Elin tror jag också har problem att sova själv efter den filmen för mamma berättade att hon skulle ha en kompis som skulle sova över  i natt. Imorgon ska jag träna igen hade jag tänkt. Jag tycker faktiskt om att träna, synd bara att det är så segt med vikten..
Hittade en flummig bild på mig från helgen. Haha ser ni inte hur mycket mina cigg betyder?



                                       

// J0ssaN

Tack Jennifer!

Jennifer var här nyss och hjälpte mig med en ny design på min blogg. Hon var väldigt duktig och lärde mig lite hur man gör i photoshop. Hon och jag tränade idag också och det var sköönt. Min sambo är sjuk =( Så Jennifer jag jag lagade maten idag :) Det är första gången på mycket länge som jag lagar maten och inte min sambo. Tack Jennifer för all hjälp med blogg och mat och tack för att du håller mig sällskap på gymmet. Jag hatar att träna själv!

Nu ska jag kolla på biggest looser. Det är bara såååå bra!

Om ni vill läsa om Jennifer så kan ni gå in på www.yenniiferl.blogg.se
Hennes header är såå fin!

// J0ssaN

Jag blir galen!

Tränat fredag, lördag och söndag och vad händer? Jag har gått upp i vikt igen. Jag fattar inte, har gått upp 1.5 kg på 1 vecka. Jag som har sådan träningsvärk i överkroppen. men det blir väl att kämpa ännu mer idag då. Idag ska jag till gymmet med mamma och Jennifer. 

Igår satt jag och letade fram tjejfilmer som jag kan kolla på efter operationen. Det är ju bra att ladda upp sig då jag ska räkna med att bli sängliggande ett tag. 

Igår rökte jag sammanlagt en halv cigg. Alltså inte ens en!! Jag är så stolt över mig själv. Jag hoppas detta håller i sig och att jag står ut med dessa abstinens besvär jag har. Ni som inte varit beroende kan verkligen inte sätta er in i hur det är att sluta röka. Allt blir mycket jobbigare och allt känns mycket svårare. Konstigt ju? Men det är så det är för de flesta. 

8 dagar kvar 8 dagar kvar 8 dagar kvar! 

// J0ssaN 

Träna nu!

Ska locka håret lite nu hade jag tänkt. Vill bara kolla om jag fortfarande passar i det! Var ju ett tag sedan jag lockade mitt hår. Sen klockan 14.00 ska jag till gymmet med Jennifer. Åt en ordentlig frukost för att få energi till att träna länge. Jag älskar känslan när man precis är klar med ett träningspass och känner att man verkligen har kört slut på sin kropp. Till frukost åt jag mackor med skagenröra och skinka. Mumsigt men innehåller mycket kallorier så det blir till att träna sten hårt. Men det ska jag nog klara av ;) 9 dagar kvar till min operation. Jag är nervös.. har itne rökt idag än. Hoppas det håller i sig resten av dagen.

// J0ssaN

Haha!

Har precis kollat klart på film. Kommer ej ihåg vad den hette för det var en kompis som hade med sig dem. Min syster och Mathias somnade och min sambo var inte hemma så det slutade med att jag satt själv och kollade på film.

Ang kissies och hennes blogg:
Kissie skrev att det var två ghetto tjejer som kom med påhopp mot henne i sin blogg. Hon skrev att de måste vara ouppfostrade och outbildade. Visserligen håller jag med om ouppfostrade men inte outbildade. Men har ni läst BELLAH (eller vad hon nu kallade sig) svarade på det? Hon mordhotade kissie och sa att hade kissie varit "blatte" hade hennes pappa knullat sönder henne? Hon skrev även att hon skulle vara uppfostrad på ett bättre sätt än kissie. Hon skrev även mycket mer men jag orkar inte ta upp allt och tro mig, ni skulle inte vilja läsa allt.

Ursäkta mig? men är det uppfostrat att skriva så? Haha vart är världen påväg? Den tjejen kan inte må bra psykiskt och kanske fysiskt. Något fel måste det ju vara om man skriver en sådan kommentar.. Avundsjuka tror jag är den största faktorn i det hela. Hon skriver att om kissie hade varit "blatte" hade hennes pappa knullat sönder henne? Hur får hon då utlänningar att framstå? Det är ju ingenting i jämförelse med vad kissie skrev. Hon skämmer ut sig själv totalt.

Jag har inget emot utlänningar eller invandrare. Har träffat många trevliga som jag umgås med. Det hade inte spelat någon roll om denna tjejen hade varit svensk. Jag hade tyckt att det hon skrev var lika illa för det. Så ni vet! =)

Dags att sova nu. Jag är riktigt trött. Har bara rökt 2 cigg på hela dagen. Grattis till mig jippie.

// J0ssaN

Bakis as always!

Klart man är bakis idag. Det blev ju lite alkohol ändå. Jag kan bara inte säga nej till fest. Jag ska berätta mer vad som hände för de var inte en helt lugnt kväll.

En kompis till mig hade träffat en ny kille som var 28år. Till en början var det lugnt men jag såg att han var den kaxiga typen med en gång. Jag har en förmåga att se det innan personen ens har öppnat munnen. Min syster och jag stod i köket och snackade så kommer han och "busar" lite med min syster och jag säger på skoj att han ska sluta och spelar med. Då säger han, vad ska du göra åt saken då? Jag känner hur jag blir lite sur men vet att han bara skojar så jag skojar tillbaka och släcker ciggen för att sedan ställa mig mot han och stirra på han med en låssas arg blick. Då början han kalla mig fegis och säger att jag itne vågar göra något. Vaddå göra något? tänkte jag. jag tänker inte ta i han.. Sedan ropar Jennifer på mig och jag går till henne. Efter en stund kommer han fram och säger, är du serriös eller? Jag frågar vaddå serriös? Då frågar han, hur gammal är du egentligen? Jag säger att det har ju inte med saken att göra. Och det är nu han börjar kaxa och jag fattar att nu är det inte på skoj längre. Han säger att jag max kan vara sjutton år och att han är sååå mycket äldre än mig. Jag säger att det inte har med saken att göra och ber han lugna ner sig. Då säger han med en arg röst "Starta inte något du inte kan vinna" Alltså han hotar mig, va fan är det för kille egentligen? Jag är så stolt över mig själv att jag behöll lugnet. Jag hörde hur han gick till köket och började snacka skit om mig till mina vänner. men jag hörde även att mina vänner sa att det han sa inte kunde stämma för att de känner mig. Tack gode gud för att man har bra vänner.
Men det är inet allt. Sedan så spillde han alkohol över hela Jennifers kamera och hon frågar så klart Va gör du??? Han bara vänder sig om och tar strypgrepp på henne och stirrar in i hennes ögon. Tack och lov så såg Bella det och knuffade bort honom så jennifer kom loss. Efteråt sa han att han bara skojade med det också. va fan är hans problem. Vill aldrig mer se killen. Jag klarar inte av kaxiga idioter. synd bara att han fortfarande är på g med en kompis. Hon sa att han var ju såååå snäll när han var nykter och inte alls sig lik. Jag bryr mig inte faktiskt, har han hotat mig och tagit strypgrepp på jennifer så ska jag jävlar mig inte ge han en andra chans.

har gått upp ännu mer i vikt nu. vet inte vad jag gör för fel för jag var på gymmet igår och tränade som fan och verkligen slet ut mig kropp till max. ska nog till gymmet idag med om jag orkar men just nu är jag för bakis och måste vila mig ett tag till. Ikväll blir det ingen mer fest.

Over and Out! // J0ssaN

Gymmet

Nu åker jag till gymmet och min syster följer med! Hittade bilderna från festen då alla började klä av sig som jag skrev om för ett par dagar sen. Här är en halvnaken bild på mig och min syster. Haha förlåt Elin att jag lägger upp denna bilden!

                                  

Träna idag!

Upptäckte att jag gått upp i vikt som bara den på sista tiden. 0.8kg.. Åt en stadig frukost för att jag hade tänkt orka ett låångt pass på gymmet idag. Än så länge har jag inte rökt vilket är ju skitbra! DENNA gången ska jag lyckas haha! Men vi får se hur det går med de.. Fest ikväll i alla fall och det kommer bli jobbigt. Alla kommer ju att röka :S Och alkohol.. visserligen är det 11 dagar kvar och man får dricka tills det är 10 dagar kvar så =) Men vet ni hur mycket kalorier alkohol innehåller? Och jag som festar varje helg? Nej det får vara nog tills min födelsedag! 

// J0ssaN

12 Dagar!

Nu har jag fått tiden för operationen, 07.30 =) Vet inte om det är bra att det blev så tidigt men i och med att det blev den tiden så kan jag åka hem samma dag =)
Han sa att han hade fått in min betalning och att allt stämde så jag behövde inte ta med mig något bevis som man ibland måste göra. Ja som ni kanske fattar så röker jag fortfarande.. jag fattar inte hur folk klarar av att sluta. ni som har slutat röka måste lära mig era knep! jag läste till och med ut en bok som hette " det enkla sättet att sluta" Det var en bok an Alan Carr som hade hjälp 10 miljoner att sluta men inte mig dock. Ju mer jag läste boken destå mer ville jag röka konstigt nog. 

Ïgår tränade jag 1 timme på crosstrainer vilket är mycket bra. Förbrännde 450 kalorier. Jippie.  Glömm inte att titta på biggest looser mån-tor klockan 19.00 det är väldigt bra att träna till det. man blir inspererad! =) Nu ska jag spela lite public cs. Haha vilken nörd jag är!! Ha de gött!

// J0ssaN 

Stalker!!!

20 minuter efter att jag skrev att jag inte skulle röka mer tände jag en cigg. jag kan inte hålla mig, fy fan vilken slav jag är.

Som ni vet spelar jag cs. Alltså counter-strike! Där finns det mycket konstigt folk som tycker om att skriva lite olämpliga saker. Jag började spela med en kille som till en början verkade snäll men som med tiden ändrades och ja jag vet att du läser detta men jag skriver det för jag vill att du ska förstå varför jag blockade dig överallt.

Klas började med att försöka prata sex med mig (via skype) och jag avböjde snällt och sa att det hade inte han med att göra. han försökte ge mig sitt nummer på skype flera gånger och jag låssades att jag hade sparat det. ja Klas jag skrev ju ditt nummer men man kan se ditt mobilnummer på skype jag sparade det aldrig. Sedan så började han säga att han skulle komma till oskarshamn för att träffa mig när vi knappt känner varandra och jag försökte ännu en gång tacka nej vilket han inte verkade lyssna på. Sedan kommer det konstiga, han började säga att jag var dum i huvudet och att jag inte kunde spela cs och att han var så jävla mycket bättre än mig vilket inte alls stämde och han skrev till och med att jag va kass på facebook. Sedan visste han att jag skulle förstora brösten och sa att han SKULLE se dem efter men jag sa nej. Då sa han ja då får jag ju se dem live när jag kommer till dig, fast jag aldrig sagt att vi skulle träffas. Jag sa snabbt att jag skulle ringa en kompis och la på.

Klas jag vill inte prata med dig mer och ber dig snällt att lämna mig ifred för jag vill inte. Du är för pervers och jag vill inte höra av dig. Jag brukar vara snäll men du gick över gränsen.
// J0ssaN

Slut!

Tränade på min crosstrainer i 30 minuter och är helt slut! Herregud vilken dålig kondition man har då. Ska träna mer senare men var tvungen att vila lite. Ska kolla lite på blocket nu om det finns några bra rullband/löpband till salu i närheten för jag funderar på att köpa det =) Älskar att träna hemma då man kan bli hur svettig och äcklig som helst utan att folk stirrar på en. inte för att jag ser äcklig ut men jag tycker inte om att lukta svett bland folk helt enkelt. Nu har jag fått min paus tror ja. Har inte rökt på länge nu.. Är väldigt sugen men jag har bestämt mig att nu får det vara nog. Jag ska inte röka mer.. Måste hålla mig sysselsatt hela tiden så jag inte tänker på de så mycket.
Hittade en gammal bild på mig ifrån studenten. fin jag var va? Saknar mitt långa blonda hår!! Måste se till att bli helt blond igen, orkar inte ha dessa oranga fläckar nu!


// J0ssaN

13 dagar kvar!

Tack så mycket för visat stöd ang operationen! =)
Jag drömde konstiga drömmar om att min barndoms kompis Bella förstorade brösten före mig... Haha väldigt konstigt eftersom hon har en c-kupa redan och inte behöver göra det alls :D
13 Dagar kvar och jag vet att jag tjatar väldigt mycket om operationen nu men det är bara för att jag inte kan sluta tänka på den! Den har satt sig som ett gift som inte vill ur kroppen..

Jag har inte berättat detta innan men jag är arbetslös och har varit det sedan september förra året. Och för er som tror att alla som är arbetslösa är lata och inte vill jobba kan ja informera att det stämmer inte i de flesta fallen. Jag har sökt, sökt och sökt jobb om och om igen utan resultat. Så för ett tag sedan fick jag en ide. jag ska försöka starta ett eget företag!!! I början lät det inte så svårt men ju mer jag tog reda på destå krångligare verkar det vara. Jag ska starta ett internetcafé hade jag tänkt. Dataspel har alltid varit ett av mina stora intressen och i min stad finns det ju inget så jag kommer inte ha någon konkurans alls. Håller på och antecknar vad som krävs och vad jag måste köpa in och tänka på. Pratade med min handläggare på arbetsförmedlingen och hon sa att det lät helt okej och gav mig mer information. Men vi får se, jag kan ju ingenting om att driva ett företag så det kanske går åt skogen.

Min sambo åkte nu till jobbet. Saknar han redan =(

// J0ssaN

Nervös över operationen!

Sitter och läser om personer vars bröstoperationer har gått helt fel. Kan inte hjälpa det men jag får lite ångestkänsla i kroppen. Röker ju fortfarande och man skulle sluta 1 månad innan operationen.. 14 dagar kvar och jag kan inte sluta för jag är så nervös hela tiden. Jag förstår ju att man kommer att må dåligt den första tiden efter men hade för mig att det skulle gå rätt snabbt tills man mådde bra. Finns ju personer som har haft ett helvete i upp till 2 veckor efter. 2 veckor är lång tid att må dåligt. Nej nu blir jag uppstressad igen, måste ut och synda med en jäkla cigg.. Hatar att vara slav under nikotinet.. Har jag verkligen gjort rätt beslut att förstora brösten? Det är nog bara jag själv som kan svara på den frågan! =/

2 veckor kvar!!!!

Idag tog jag ut 40.000kr från mina fonder. Operaionen kostar 34.000 och 6000 ska gå till nya bhar och lite kläder =) Jag är glad att det var ett tag sedan som jag bokade för nu har de höjt operationskostnaden till 36.000! Blir bara mer och mer nervös ju närmare jag kommer. Min mormor tycker inte att jag e klok och säger att hon aldrig vill höra mig prata om det och att jag förstör mitt liv. får lite ångest men vill verkligen göra detta.. Men nu är det alltså 2 veckor kvar och snart är jag 34.000kr fattigare! Nu ska jag spela lite cs och sedan ska jag träna. Jag älskar att träna till biggest looser som går mån-tor klockan 19.00 och för er som inte har tid då så tror jag det går i repris klockan 11.00 dagen efter. Måste sluta röka nu!! Det går banne mig inte =( Har rökt idag igen ofc.. Nej men som sagt, cs nu och sedan träning. Ha de gött! // J0ssaN

Operationen flyttad!

Ringde till östersjökliniken idag när jag vaknade. Tänkte bara prata om storlekar men undrade ändå om de inte hade en tidigare tid åt mig för den 29e Mars var ju så långt borta. Tror ni inte att han säger att de har en tid den 16e Februari åt mig. Jag blev ju väldigt nervös!! så nu är det 15dagar kvar till operationen!!!!! Jag var nervös och skulle ringa Bella för att berätta men hade glömt bort hennes nummer. Kom ihåg de tillslut och berättade med en skakig ton att helt plötsligt är det snart dags. Vet inte vad jag ska ta mig till!!
Så om 15dagar ligger jag på operationsbordet och får större tuttar. Jippie!!!

Måste sluta röka IDAG!!!!! men tog en cigg direkt efter samtalet för jag var ju så nervös. Innan har jag inte tänkt på det så mycket eftersom det var så lång tid kvar.. Nu vet ja inte om jag ska vara glad eller om jag ska spy.

// J0ssaN

RSS 2.0